Barion Pixel

Fizetési és szállítás információk

Amikor vadiúj kütyüdet várod egy nap is több hétnek tűnhet. A Duppla.hu-nál viszont tudjuk, hogy várakozni senki sem szeret, így kiemelt figyelmet fordítunk a szállítás gyorsaságára.

Csomagodat a GLS futárszolgálat kézbesíti majd, a rendelésed villámgyors csomagolásáról pedig csapatunk gondoskodik.

A beérkező megrendeléseket sorban dolgozzuk fel, az elsőbbségi teljesítéssel leadott rendeléseket pedig minden esetben a sor elejére vesszük.

Ez azt jelenti, hogy az adott munkanapon 12 óráig beérkező megrendelésedet lehetőség szerint még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak.

Ezután már a GLS-en a sor, akik általában a csomag felvételét követő munkanapon már kézbesítik is a csomagodat.

Webshopunkban a szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes, alatta bruttó 790 forintos szállítási díjat számolunk fel (kivétel a csomagajánlatként feltüntetett termékek).

A termékeinkre 100%-os, 14 napos elégedettségi pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy az általad megrendelt terméket az átvételtől számított 14 napon belül, eredeti csomagolásban visszaküldheted nekünk, és mi visszafizetjük az árát.

Figyelj arra, hogy egy e-mailben, vagy a termékhez mellékelt levélben is jelezd nekünk az igényedet, illetve azt, hogy a termék árát milyen bankszámlára írhatjuk Neked jóvá. Fontos, hogy pénzt visszatéríteni csak hibátlan és sértetlen termék esetén tudunk.