Barion Pixel

Gyakran ismételt kérdések

MENNYIBE KERÜL A SZÁLLÍTÁS?

Webshopunkban a szállítási költség bruttó 790 Ft, de legalább 20.000 Ft-os rendelési értéknél egy az egyben átvállaljuk a házhozszállítás költségét (ez a lehetőség az időszakos csomagajánlatokra nem vonatkozik).

MENNYI IDŐ ALATT KAPOM MEG A CSOMAGOMAT?

A beérkező rendeléseket általában pár órán belül feldolgozzuk és a lehető legrövidebb időn belül át is adjuk a futárszolgálatnak. A rendelés leadásától számítva akár már 2-3 munkanapon belül is számíthatsz a csomagodra.

KÜLFÖLDRE IS VAN HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS?

Egyelőre csak Magyarországon tudjuk biztosítani a házhoz szállítást, de a jövőben tervezzük a külföldre történő értékesítést is.

HOGYAN TUDOK FIZETNI?

Jelenleg a rendelésedet háromféleképpen tudod kifizetni. Bankkártyával a Barion felületén keresztül, előre utalással a bankszámlánkra, vagy utánvéttel a futárnak.

MI TÖRTÉNIK, HA NEM VÁLIK BE A TERMÉK?

Emiatt nem kell aggódnod, visszavesszük! A csomag átvétele után 14 napig lehetőséged van azt eredeti csomagolásban visszaküldeni, mi pedig a termék teljes vételárát visszatérítjük. Figyelj arra, hogy egy e-mailben, vagy a termékhez mellékelt levélben is jelezd nekünk az igényedet, illetve azt, hogy a termék árát milyen bankszámlára írhatjuk Neked jóvá. Fontos, hogy pénzt visszatéríteni csak hibátlan és sértetlen termék esetén tudunk. Így tényleg teljesen kockázatmentesen vásárolhatsz.

KIHEZ FORDULHATOK A KÉRDÉSEIMMEL?

Bármilyen kérdés esetén kérjük írj nekünk egy e-mailt a hello@duppla.hu e-mail címre.

MI A TEENDŐ „BANKI UTALÁSOS” FIZETÉSI MÓD ESETÉN?

A megrendelést követően rendszerünk automatikusan kiküldi a megadott e-mail címre az utaláshoz szükséges adatokat. Sikeres fizetés után (kiszállítás előtt)​​ email​ formájában​ értesítü​n​k.

TÖBB TERMÉKET RENDELTEM, EGYSZERRE KAPOM MEG AZOKAT?

Igen, ha egy rendelésben adod le őket. Így a legköltséghatékonyabb, hiszen csak egyszer kell szállítási díjat fizetned.